Gigaprobleem digitale opnames Audacity

Door Jejking op dinsdag 13 september 2011 12:17 - Reacties (26)
Categorie: Totaal Faal, Views: 5.478

Het werkt gewoon niťt, wat ik ook probeer. De beta-versie van het programma gedownload, da's de enige die Windows 7 support, maar er gebeurt gewoon niks.

Ik heb alle ingangen op digitale audio (S/PDIF) gezet voor recording (anders enkel Windows-geluidstoewijziging mogelijk) echter zodra ik op recording druk dan gaat het programma braaf lopen, er komt echter niets door van het geluidseffect van een paar seconden wat ik op een site open had staan. Hoe trek ik dit recht? Op dit moment heb ik namelijk geen flauw idee wat er intern precies verkeerd gaat. Als er een alternatief is, hoor ik het graag.

OS X of 7?

Door Jejking op zaterdag 18 juni 2011 00:00 - Reacties (24)
Categorie: Totaal Faal, Views: 3.241

Je hebt een deadline, loopt rond met een ziek hoofd, de opleiding gaat zo dicht en daarmee alle apparatuur ook einde verhaal voor deze week. Stress. Tijdgebrek. Snel nog een bestand omzetten in .mov op de Xeon-quadcorerendermachine met 8GB, in allerijl doorkijken hoe dat moet met OS X 10.6.7 en verplaatsen naar de externe HDD met NTFS-indeling (!).

(!) => fail. Verplaatsen naar read-only NTFS-locatie =/= succes. Net zoals zoveel mensen op internet.

ARRRRRRGH. Andere machine, exact dezelfde config... succes. Enkel: bevat niet dat project. Plotseling, tijdgebrek, school dicht. Dag weekend, hallo kansloze tijdbesteding thuis*. Dan maar rondje groceries scoren. Nooit zal hier een Apple-machine komen te staan :(

----------

Je zit thuis, even relaxed het nieuws doorkijken na boodschappen. Vanmiddag eerder een updatemelding gehad, uitgesteld. Het zal wel. Mail doorkijken. YouTube'je aan. Suddenly, Adobe Flash crashed. Suddenly, reboot.

ARRRRRGH. Dag vrije tijd, hallo eigenzinnig nieuw type updatebeheer. Nooit zal hier een Win 7-machi...... wacht...... heb ik al :/

/rant.

*: in ieder geval niet voor den schtudie.